hoj hoj!

I dag har jag då varit ledig.. men i mon, lördag, söndag, måndag, tisdag å torsdag väntar en massa jobb och långa dagar.. men det kännsa skönt när löne lappen komme iaf.. ^^ men alla sköna människor man möter på vägen å alla medarbetare blir allt toppen.. även om man inte alltid e på topp, men gör det bästa av det iaf! :)

Idag så har jag slappat en massa, tog en runda med bilen och postade ett vaderat kuvert (det var en som hade beställt ett armband) sen bar det av mot tylösand där det var after beach och de som sjöng och spelade var jätte duktiga å bra! :) GILLAS!

Sen tog vi vägen förbi en trafikskola! åååh.. säger jag bara.. rena drömmen.. går inte att beskriva känslan å pirret i magen när våra ögon möttes i farten.. å ett leende kom från oss båda.. meeen.. det e ju bara en dröm fast det e verklighet.. helt obeskrivlig.. hehe aja nog om det.. får drömma vidare i natt.. ^^

ha det bäst alla!

Hjääääääälp!!!

Asså jag har belutat mig för att masa mig till frissan snart..!
Men jag vet varken vilken frisyr jag vill ha eller om jag ska byta frisör.. Jag e jätte nöjde med den frisörskan jag har nu men skulle vilja hitta ett ställe som e liiiiite billigare (kostar 470kr där jag klipper mig nu :S).. Och som e lika bra som henne..

Tips på frisyr tack!?! och frisör!?!

kraaaaamiz


RSS 2.0